Vimmerby Bageri & Konditori AB

När chefen på IT-företaget där jag är anställd fyllde år bjöd han på smörgåstårta. Smörgåstårtor ska jag väl säga, för det var flera stycken som han köpt på Vimmerby Bageri & Konditori AB. Jag tänkte att jag skulle rekommendera alla som vill köpa smörgåstårtor i Vimmerby att köpa dessa på Vimmerby Bageri & Konditori AB. 

 

Dessa smörgåstårtor smakade fantastiskt. I stället för att ta en rejäl bit av en smörgåstårta tog jag några mindre bitar från var och en. Det var olika fyllningar och jag kan inte säga att jag hade någon favorit för alla smakade lika bra. Det som slår mig är hur rejält tilltagna smörgåstårtorna var. Här var det inga minimala portionsstorlekar utan tvärt om. Det passar bra för när det är smörgåstårta är det fest och då vill man kunna äta ordentligt. Dessutom jobbar det många killar på företaget som tycker om att äta mycket. Jag tycker att om man ska köpa smörgåstårtor i Vimmerby så ska man köpa dessa på ett riktigt konditori och bageri. Det säljs smörgåstårtor lite överallt men om man köper sin smörgåstårta på Vimmerby Bageri & Konditori AB får man en smörgåstårta i absoluta toppklass utan att det har snålats in på vare sig fyllningen eller portionsstorleken. Visst kan man göra sin egen smörgåstårta om man tycker det är roligt, men det kostar lika mycket att handla alla ingredienser som det kostar att köpa en färdig smörgåstårta. Vimmerby Bageri & Konditori har sålt smörgåstårtor i Vimmerby med omnejd under flera årtionden, det är populära smörgåstårtor och har du smakat vet du varför. En smörgåstårta är alltid lika rätt, oavsett om det är till det stora kalaset eller om det är till fredagsmyset framför teven.