För dig som behöver en kontrollansvarig

God eftermiddag och välkomna hit. Jag hoppas att ni alla känner att ni mår bra och är glada den här dagen och att ni har fått många bra och viktiga saker gjorda hittills. Jag hade planerat att nu strax efter lunch skriva ett litet inlägg som kanske kan motivera er till att jobba hårt även under eftermiddagen, och jag hoppas att ni kommer tycka om det.

Det kommer handla om ett företag som ni kan vända er till om ni behöver hjälp av en kontrollansvarig i Uppsala, Märsta eller Knivsta med omnejd, och det företag som jag vill tipsa er om heter Mats Fredrikssons Bygg AB. Jag har ingen personlig erfarenhet av det här företaget, eftersom jag aldrig själv har varit i behov av att gå hjälp med de tjänster som de erbjuder, men jag tänkte att jag kunde berätta lite om det som jag har hört andra berätta om för mig angående dem. De brukar säga att de är väldigt tacksamma för att de tog kontakt med en kontrollansvarig i Uppsala eftersom de väldigt tidigt efter att de började få hjälp insåg att de aldrig skulle ha klarat det arbetet på egen hand. Den kommentar som brukar komma tätt där efter är att de är mycket imponerade över att de som arbetar som kontrollansvarig i Uppsala på det här företaget är så duktiga på sina jobb. De menar alltså att de inte har haft några problem med det här företaget, och det tror jag verkligen på när jag får se de resultat som har kommit ur att anlita en kontrollansvarig i Uppsala genom det här företaget.