Bilskrotning

Hej på er alla läsare och välkommen till bloggen. Det var med stor sorg i hjärtat som jag tvingade att ta farväl! Åh vad jag saknar dig – min älskade bil. I många år så var vi oskiljaktiga, jag och den underbara lilla röda Toyotan. Det var verkligen så som det sägs i reklamen: today, tomorrow, Toyota! Nu blev inte avskedet så förskräckligt ändå, tack vare en fantastiskt bilskrot som heter Tollarps Bilskrot AB. Har ni inte hört talas om detta företag förut så ska jag passa på att nämna, att det här är en bilskrot som står till er tjänst om ni bor i Hörby, Tomelilla eller Kristianstad

 

I många år for Toyotan och jag fram på vägarna mest runtikring Skåne, men en och annan tur längre bort blev det också. Vi utvecklade en relation men en dag gick det inte längre. Jag behövde ha någon yngre och mer modern förmåga, någon som skulle passa bättre till mina behov för i sanningens namn så var väl ändå bilen lite antik. Och inte speciellt miljövänlig. Jag fattade ett beslut, det var dags att ta farväl, för evigt! 

 

Att skrota bilen blev enkelt, billigt och effektivt. Nu råkar jag känna till att på Tollarps Bilskrot, där så går det bra att lämna in sin bil för skrot. Oavsett om det är ett större fordon där det krävs mer jobb, eller ett mindre, där det är mindre komplicerat så hjälper den trevliga och kompetenta personalen till. Jag rekommenderar dig därför att ta lämna in din bil just till detta ställe när den dagen har kommit, då det är dags att ta adjö. Det är också ett klimatsmart sätt att lämna sin bil där. Så att olika delar tas omhand och en del kan återanvändas. Goda nyheter som sagt för oss i Hörby, Tomelilla och Kristianstad!