Samtalsterapi för att minska oron för framtiden

Just när det kommer till framtiden så antar jag att jag får inse att den är väldig ovis och att det är samma för oss alla. Vi kan omöjligt veta vad som kommer att hända i framtiden utan det mesta får fortsätta vara precis som det är nu, precis som det ser ut för tillfället och jag hoppas verkligen på att jag ska kunna få till det och att det ska kunna bli riktigt bra. Blir de inte det så får det helt enkelt planerat på något annat sätt och förhoppningsvis så kan jag komma och ordna upp det ganska smart och ingenting annat kommer att bli relevant för en.

Sen finns det såklart andra vägar att tillgå också och tycker framförallt att det är skönt om man kan slippa stressa upp sig så farligt mycket över det. Tycker nog att jag kan få bättre resultat om jag bara gör så att jag ser till att ta del av allting som rör just samtalsterapi och att behålla vetskapen om att det nog kan lösa sig ganska bra. Oavsett exakt hur det är upplagt och vad vi har planerat för så kan det ändra sig och det är ingenting dåligt. Jag har inte insett det tidigare dock utan det är just genom den samtalsterapi jag fått och gått på på MPsju AB som har varit det lockande, det som faktiskt har varit bra. Sen om det är något som helst annat som kan kännas ganska lockande det med så är det något helt annat, men jag kan ändå tyst hoppas på att jag ska kunna planera och få till det ganska bra. Oavsett exakt vad dina förhoppningar är så kan du väl försöka att göra det korrekt för att verkligen få det så som du kan tänkas önska.

Du gillar kanske också...