Oro om framtiden

Är det fler än jag som oroar sig något väldigt över framtiden? Jag kan inte hjälp att göra det. Alla säger att man ska leva i nuet och försöka att inte tänka alldeles för långt fram för att man ändå inte kan veta hur det kommer att bli. Men jag stressar upp mig lite för mycket. Har dock bokat in tid hos en samtalsterapeut som jag tänker att jag ska gå och prata med. För den här framtidsoron som jag har, den har börjat bli lite för jobbig och har börjat ta över lite för mycket av min tid för att jag ska hinna med det. Eller för att jag ska orka för den delen för det känns som att det blir lite för avancerat för min del.

Förhoppningsvis så kommer det att gå bra nu hos denna samtalsterapeut som jag ska gå och prata med från Kognitiva PT AB. Hoppas verkligen det. Vet inte exakt vad det är de ska göra men på något sätt så hoppas jag att den ska kunna hjälpa mig att få bort den här oron som gör att jag inte kan leva ut mitt liv som jag önskar för att jag inte hinner med att göra något mer åt det. Så av alla dessa olika saker som går att planera för och att göra så kan man också behöva tänka om lite och försöka få det gjort på ett betydligt mer effektivt sätt med allt som det möjligen kan tänkas innebära.

Du gillar kanske också...