Njut av nuet i sommar!

Det är så lätt att man bara går och väntar på semestern och glömmer bort att njuta av nuet. Att man glömmer bort att bara vara och att njuta av varje dag som det är fint väder och som man gör någonting roligt. Semestern är ju faktiskt bara 4 veckor, eller mindre beroende på hur många semesterdagar du väljer att ta ut och gör du det så vill det till att njuta av de andra dagarna också. Det är det jag ska försöka göra, inte bara i framtiden som man ofta tänker, utan faktiskt här och nu.

Ska vända mig till Nygrens Catering & Event HB som är en restaurang på Östermalm och som jag hoppas att jag ska kunna få ut något mer av. Förhoppningsvis så kommer jag att kunna få det resultat som jag önskar då, ingenting mer att säga med det och det blir då precis så som du nu säger att det bara blir något jobbigt av det, ingenting bra egentligen utan det blir bara precis så som man nu väljer att det ska vara.

Nygrens Catering & Event HB är en restaurang på Östermalm som jag nog kommer att gå ut och äta på många kvällar nu i sommar för jag ska verkligen försöka ta chansen att verkligen unna mig saker. Att inte bara låta dagarna försvinna för att jag väntar på specifika tillfällen utan att jag verkligen ska försöka att få till det bra och det kanske kan ske på ett bra sätt eller så sker det inte på det utan på något annat istället och är det fallet så se verkligen till att fokusera på nuet och inte bara på framtiden. Om det är genom att gå ut och äta på en restaurang, att gå en kvällspromenad i sommarvärmen eller vad det än är – njut så mycket du kan.

Du gillar kanske också...