Mat via catering

Hej, hoppas att allt är bra med er läsare! Ny vecka som även är sista veckan på vårmånaderna innan vi går in i juni månad och sommaren och det ska bli så skönt. Det ser jag verkligen fram emot, förhoppningsvis så kommer det att vara fint väder då också. Nu i helgen så hade vi släktkalas här hemma och vi hade över närmare 20 personer, vilket för vissa kanske inte tycks vara så många men för oss är det ganska många. Så vi fick väldigt mycket att göra med matlagning och bakning och servering. Blev lite väl stressigt faktiskt med lite för mycket att göra. Därför har vi nu bestämt att när vi i framtiden ska hålla i något annat firande, födelsedagsfirande eller någon annan fest eller event så ska jag se till att beställa catering.

Vet att det ska vara bra med catering och borde väl egentligen ha beställt det till den här festen också men glömde bort det. Nu har jag redan satt upp en påminnelse för mig själv att ringa till Matinspiration och beställa mat via catering från dem inför nästan firande, för aldrig mer att det ska bli den där stressen och all den där tiden på matlagning, det gör verkligen så att firandet går från att vara någonting roligt till att i stort sett bara vara tråkigt och alldeles för omfattande.

Det var en av släktingarna på firandet som tipsade om catering via Matinspiration, antar att det var ganska tydlig exakt hur stressigt jag tyckte att det var med allt fixande med matlagningen och serveringen.

Du gillar kanske också...